Želite nas kontaktirati? +387 33 640 300 +387 61 70 13 70 info@bts.ba

TomTom & Rutmap - Saradnja

TomTom & Rutmap

Domaća kompanija BetaTelStudio, koja je razvila jedan od najuspješnijih projekata na polju interaktivnih mapa u regiji – Rutmap, već nekoliko mjeseci radi na nadograđivanju vlastite platforme i baze (klijenata) a za koju je iskazao interes i jedan od najvećih svjetskih navigacijski sistema TomTom. Rutmap-ov interaktivni map servis kreiran je da korisnicima omogući detaljan prikaz ulica, virtualnu šetnju kroz određenu destinaciju, lociranje i filtriranje objekata, pregled informacija o glavnim privrednim subjektima i proizvodima i uslugama koje nude, kao i zanimljivosti o atrakcijama, nazivima ulica sa brojevima, te brojne druge pogodnosti koje se nude krajnjem korisniku prilikom pretraživanja. Dugogodišnji rad na kreiranju i unapređenju ovakvog servisa rezultirao je bogatom bazom podataka i detaljne liste domaćih privrednika što je privuklo svjetsku kompaniju TomTom da uspostavi saradnju sa BetaTelStudio kompanijom.

Rutmap koji i sam predstavlja idealan alat za prikaz privrednih potencijala i turističkih atrakcija će osigurati svim svojim klijentima da budu prikazani i na navigacijskoj mapi TomTom-a i svim drugim proizvodima koje ova firma nudi klijentima širom svijeta. Baze TomTom-a se koriste u brojnim uređajima, a jedan od najvećih korisnika su Apple uređaji.

TomTom

Prema riječima Elvira Salčinovića, direktora BetaTelStudio-a, saradnja sa TomTom-om donosi nekoliko prednosti: „Rutmap-ov sistem se svakodnevno unapređuje i širi vlastitu bazu podataka. Naše partnerstvo sa jednim od najčešće korištenih navigacionih sistema u svijetu će omogućiti da svi klijenti sa kojima sarađujemo budu dio baze koje TomTom integrira u svoje proizvode.“

  • Klijent TomTom
  • Datum 22 Juli 2016
  • Tehnologije Design, HTML, CSS, Javascript, Ajax, jQuery, CMS
about us image

Da li imate dodatnih pitanja?

Pozovite naš centar za podršku za više detalja

Telefon: +387 33 640 300