Naši projekti razvoja weba su jedinstveni, upečatljivi i kreirani pomoću savremenih alatki za dizajn. To našim klijentima pruža konkuretnu poziciju na globalnom tržištu te omogućava ostvarivanje većih prihoda. Kada je riječ o jedinstvenim web rješenjima, najčešće je potrebno kreiranje personalizovanog weba prema potrebama klijenta.

BetaTelStudio je tokom niza godina razvio i pokrenuo mnoga web rješenja prema specijalnoj narudžbi klijenta. Možemo Vam pokazati koje su mogućnosti moderne tehnologije. Štaviše, kada je riječ o personaliziranim rješenjima najbolje možemo opisati naše mogućnosti riječima “AKO VI TO MOŽETE ZAMISLITI, MI TO MOŽEMO OSTVARITI.”

Uz kontinuiran rast korisnika pametnih mobilnih uređaja, umnogostručila se i potražnja za mobilnim aplikacijama. Mi u BetaTelStudio d.o.o. kompaniji smo upotpunosti posvećeni pružanju usluga razvoja vrhunskih mobilnih aplikacija svim našim klijentima.

tim koji je zadužen za razvoj mobilnih aplikacija, svjestan značaja plasiranja gotovog rješenja, dostavlja gotovo i funkcionalno rješenje na potpuno zadovoljstvo klijenta.

Rutmap-ova platforma omogućava kreiranje dizajniranih mapa sa pregledom ulica za Vašu web stranicu, aplikaciju ili internu platformu. Ovakav vid poslovne informacije može unaprijediti Vaše poslovanje.

Rutmap-ov tim okuplja stručnjake koji kreatorima pružaju smjernice pri kreiranju svih aspekata platforme. Ovo iskustvo je proisteklo iz dugogodišnjeg rada na kreiranju platformi za mapiranje, što nas je opremilo znanjem i vještinama da brzo i učinkovito odgovorimo na zahtjeve klijenta u svim segmentima realizacije ili stavljanja projekta u funkciju.

Zašto odabrati BetaTelStudio d.o.o.?

Mi uživamo u uspjesima koje naši klijenti postižu u vlastitom poslu. Naši klijenti su kao jedan od glavnih razloga zašto se iznova odlučuju na saradnju sa nama, naveli naš personaliziran pristup i posvećenost koju pridajemo svakom projektu. Mi posjedujemo vrhunsko znanje i vještine u kreiranju open source tehnologija, a za sva dalja pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Iskustvo
Kvalitet
Profesionalizam
Konsultacije

Želite da radite sa nama?

Ne dopustite da vaš biznis kaska za vašom konkurencijom u prezentaciji.

Kontaktirajte nas kako bi vam pomogli da prezentujete vašu kompaniju prateći moderne tehnologije.