Zašto odabrati BetaTelStudio d.o.o.?

Po čemu se BetaTelStudio d.o.o. izdvaja u odnosu na sve druge firme koje se bave razvojem weba širom svijeta? Mi uživamo u uspjesima koje naši klijenti postižu u vlastitom poslu. Naši klijenti su kao jedan od glavnih razloga zašto se iznova odlučuju na saradnju sa nama, naveli naš personaliziran pristup i posvećenost koju pridajemo svakom projektu. Naši projekti osvajaju nagrade, učestvuju na sajmovima, prezentacijama i takmičenjima, o njima pišu svjetski poznati časopisi i web portali.

Web razvoj
Mape
Dizajn
Marketing

MI SMO STRASTVENI U SVEMU ŠTO RADIMO

Naša osnovna vještina je razvoj web software-a (web aplikacija), i ponosni smo na profesionalizam, produktivnost i posvećenost koju pružamo, kao i rezultatima našeg rada koji prevazilaze sva očekivanja. BetaTelStudio radi na projektima širokog spektra koji imaju različite ciljne grupe i ciljeve, ali imaju jednu zajedničku karakteristiku: vrhunski kvalitet usluge koji garantujemo.

KREATIVNI

Mi smatramo da svaki projekat predstavlja šansu i izazov da osvojimo nove granice u našem polju. Inspirisani uvijek novim idejama i kreativnim pristupom, koristimo znanje i vještine koje posjedujemo da kreiramo web stranice i web aplikacije koje prevazilaze čak i Vaša očekivanja.

PROFESIONALNI

Profesionalizam je jedna od glavnih vrijednosti BetaTelStudio d.o.o. kompanije. Ponosni smo na našu reputaciju, jer smo je stekli vrijednim dugogodišnjim radom i nudimo kontinuiran kvalitet.

NA DOHVAT RUKE

Mi smo fleksibilni i spremni pretvoriti Vaše ideje u posve jedinstvenu stvarnost. Naš razvojni tim možete posjetiti u centru Sarajeva. Vrata BetaTelStudio d.o.o. su uvijek otvorena za razgovor, prilikom posjete ili putem mreže – upravo onako kako Vama više odgovara!

Šta naši klijenti misle o nama