RUTMAP: Prikaz ulice kroz Ilidza

Nakon što je realizirala projekt “Mapping the Ilidža općina u Sarajevo”, jedan od vodećih gradske vodiče, “Rutmap – Interaktivna karta” nastavlja svoju virtualnu šetnju kroz Sarajevo. Rutmap je kreativni tim poboljšava njihov pogled ulica sustav, koji uz virtualni “hoda” ovlastiti korisnik to brstiti i smjestiti sadržaji, proizvodi i usluge prema vlastitom ukusu.

Prema Elvir Salcinovic, BetaTelStudio LTD ‘s CEO, općina Ilidza je svjesni najnovije međunarodne standarde i trendove u tehnologiji i njegovo korištenje u distribuciji informacija i promocije poduzetništva.

“Rutmap je detaljan virtualni prikaz ulice, turističke atrakcije, informacije o komercijalnih i trgovinu entiteta, proizvodima i uslugama, kao i turističke informacije, imena ulica s brojevima, i druge korisne informacije i usluge za krajnje korisnike. Općina Ilidža prepoznat je Rutmap potencijal i odlučio podržati 360 ° virtualne i informativnom predstavljanju Ilidža”kaže Salcinovic.

Prema mediji Memić, općinski župan, Ilidža je jedna od općina s najviše potencijala za strane investicije u Bosni i Hercegovini.

“Ovo je jedan od mnogih projekata odlučili smo podržati i provoditi, i jedan od najznačajnijih projekata u smislu on-line promociju. Naš razvoj i Promotivna politika podrazumijeva primjenjuju se najnoviji Trendovi u IT industriji i tehnologiji. Sve naše resurse su predstavljeni na virtualna karta koja služi da promovira javnim i privatnim sektorima i poboljšava vidljivost Ilidža”, dodaje prefekt Memic.

Rutmap je jedan-stop informacijski sustav. Kreativni i mladenački tim okuplja podataka na dnevnoj bazi. Sarajevska općina vrve izvanredan gospodarski i turistički resursi, a Rutmap je idealan alat za isticanje tih resursa. Sustav nudi pregledavanje kroz razne kategorije temeljene na potrebama i željama krajnjeg korisnika. Ona također pruža detaljne informacije o tvrtki/proizvoda za investitore, i jednostavnu navigaciju i orijentaciju u virtualnoj stvarnosti, izbor restorana, smještajnih objekata, trgovina i ostalim sadržajima čiji je cilj Posjetiteljima Sarajeva.

Rutmap je platforma za općinu Ilidža je dostupna na: www.rutmap.ba/ilidza-centar